Blog

Tysk Masterclass Smagning m. Phillip Luckert og Thomas Baum-Barth

Tysk Masterclass Smagning m. Phillip Luckert og...

Tysk Masterclass - Spätburgunder, Silvaner and Friends – med Philipp Luckert & Thomas Baum-Barth Fantastisk smagning med Frankens bedste producent og Rheinhessens nye komet, mød vinmagerne, bliv klogere og smag...

Tysk Masterclass Smagning m. Phillip Luckert og...

Tysk Masterclass - Spätburgunder, Silvaner and Friends – med Philipp Luckert & Thomas Baum-Barth Fantastisk smagning med Frankens bedste producent og Rheinhessens nye komet, mød vinmagerne, bliv klogere og smag...

Vinpusheren & Black Sheep Gourmet Goes White and Fizzy

Vinpusheren & Black Sheep Gourmet Goes White an...

Episk aften med top vin og knivskarpt køkken. Topkokkene Bryan og Kasper har fortid på bl.a. Frederikshøj, Tree Top og Marchal og vi har i fællesskab udviklet en fantastisk menu...

Vinpusheren & Black Sheep Gourmet Goes White an...

Episk aften med top vin og knivskarpt køkken. Topkokkene Bryan og Kasper har fortid på bl.a. Frederikshøj, Tree Top og Marchal og vi har i fællesskab udviklet en fantastisk menu...

Påskehygge med Pusheren - 10 år gammel vin og stenbiderrogn

Påskehygge med Pusheren - 10 år gammel vin og s...

Vinpusherens Lounge Fredag 22. marts kl. 14.00-18.00 & Lørdag 12.00-14.00Vi pimper fredagsbaren og lave lounge op til Påske. Du kan som sædvanlig smage 3 spændende vine gratis, men vi har...

Påskehygge med Pusheren - 10 år gammel vin og s...

Vinpusherens Lounge Fredag 22. marts kl. 14.00-18.00 & Lørdag 12.00-14.00Vi pimper fredagsbaren og lave lounge op til Påske. Du kan som sædvanlig smage 3 spændende vine gratis, men vi har...

Smagninger og forårsfristelser på Bassin 7

Smagninger og forårsfristelser på Bassin 7

Tjek kalenderen for foråret på Bassin 7 ud allerede nu!

Smagninger og forårsfristelser på Bassin 7

Tjek kalenderen for foråret på Bassin 7 ud allerede nu!

Cassoulet med røget bacon og krydret pølse

Cassoulet med røget bacon og krydret pølse

En ægte fransk bonderet til de mørke, kølige dage!  Ingredienser: 400 g. blandede tørrede bønner (her er brugt hvide og brune)200 g røget bacon skåret i små tern500g rustik kødfuld pølse skåret...

Cassoulet med røget bacon og krydret pølse

En ægte fransk bonderet til de mørke, kølige dage!  Ingredienser: 400 g. blandede tørrede bønner (her er brugt hvide og brune)200 g røget bacon skåret i små tern500g rustik kødfuld pølse skåret...

2024 kalender teaser...

2024 kalender teaser...

Døren til 2023 er lukket, og 2023 blev det største år i Vinpusherens historie! Aldrig har vi solgt så meget vin, holdt så mange arrangementer og lavet så meget larm...

2024 kalender teaser...

Døren til 2023 er lukket, og 2023 blev det største år i Vinpusherens historie! Aldrig har vi solgt så meget vin, holdt så mange arrangementer og lavet så meget larm...